Over Made by Mila

“Made with love by Mila”

Hi!
Wat leuk dat je bij Made by Mila terecht bent gekomen. Made by Mila is in 2014 al gestart door de eerste eigenaresse, Claudia. Het begon met het maken van eigen armbandjes, en daarna met de verkoop van een aantal hele toffe merken.

madebymila-foto-denise

Ik ben Denise :). In 2022 heb ik het stokje overgenomen en ben ik het nieuwe gezicht achter Made by Mila! Ondernemen heeft altijd al in mij gezeten, als kind maakte ik al eigen websites en bedacht ik eigen bedrijfjes, ik was altijd bezig met leuke, nieuwe dingen creeëren en dit delen met de rest van de wereld! In 2022 kwam er een super leuke én spannende kans voorbij: het overnemen van een eigen sieradenwebshop, Made by Mila! Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en wat is het tot nu toe een leuk (en soms nog steeds spannend;) avontuur.

Made by Mila richt zich op alle – hippe – mama’s, die op zoek zijn naar mooie, bijzondere en gepersonaliseerde sieraden én gewoon hele leuke hippe sieraden. Daarnaast heeft Made by Mila ook mooie sieraden voor kinderen, en een heleboel bijzondere mama-dochter setjes!

Naast de eigen gemaakte (gepersonaliseerde) sieraden onder het merk Made by Mila, shop je hier de nieuwste en tofste sieraden van Day&Eve, een super leuk sieradenmerk van Nederlandse bodem met elk seizoen weer een prachtige nieuwe collectie.

Alle sieraden die je shopt in de webshop van Made by Mila worden met liefde gemaakt en uitgezocht, zijn van goede kwaliteit en geven 100% geluksgarantie! Perfect dus om cadeau te geven, of voor jezelf te shoppen ;).

Heel veel plezier met shoppen!!

Liefs,

XOXO

Denise – eigenaar van Made by Mila