Verzenden en Retourneren

Verzenden

Geen verzendkosten vanaf €14,95

Uit eigen ervaring weten we dat het niet fijn is om naast de bestelling ook nog verzendkosten te moeten betalen. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om geen verzendkosten in rekening te brengen boven de €14,95. Yeah!!

Wij kunnen je pakket op meerdere manieren versturen:

Brievenbus post
Onze pakketjes passen over het algemeen door de brievenbus. Wel zo fijn ook want dan weet je dat het altijd bezorgd wordt, ook als je niet thuis bent. Is jouw bestelling €14,95 of hoger dan nemen wij deze kosten voor onze rekening! Brievenbuspost besteld op werkdagen voor 15u wordt dezelfde dag nog verzonden. In veel gevallen heb je het pakket de dag erna in huis. (Houd er rekening mee dat PostNL geen bezorging doet op zondag en maandag). In tijden van drukte rondom de feestdagen kan de bezorgtijd oplopen tot 7 dagen. Bestel dan dus tijdig je cadeautjes! 

Brievenbuspakket met track & Trace
Wil je geen risico lopen en wil je zeker weten waar je pakketje is kies dan voor de verzendoptie met track&trace. Jouw pakketje komt alsnog via de brievenbus, je  bent dus niet afhankelijk van je buren. We kunnen echter wel zien wanneer je pakket vertrokken is en wanneer hij is aangekomen. handig als het wat langer duurt. 

Wanneer kan je het pakketje verwachten?

Elke bestelling wordt met veel aandacht en liefde ingepakt. Je zult ervaren dat het echt een cadeautje is om uit te pakken. 🙂  Aangezien alle pakketjes met de brievenbuspost meegaan kan het zijn, vooral rond de feestdagen, dat de levertijd langer is dan dat je van ons gewend bent. Vooral tijdens de kerst duurt het iets langer voordat het pakketje onder de boom komt te liggen. Mocht  je jouw bestelling niet of niet op tijd hebben ontvangen, aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op via info@madebymila.nl.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar uiteraard geen enkel probleem om deze ongebruikt te retourneren. 🙂 Bij Made by Mila heb je altijd de mogelijkheid je ongedragen bestelling terug te sturen binnen 14 dagen nadat je het het sieraad hebt ontvangen. Uiteraard ontvang je het aankoopbedrag terug.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur het artikel, bij voorkeur de sieraden goed ingepakt terug in een envelop en vermeld hierop jouw naam en ordernummer. Dit kan naar het volgende adres:

Made by Mila 

Hoefsmidstraat 41

3194 AA Hoogvliet

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op jouw (bank)rekening, Paypal account of verrekend met afterpay, welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen, maar vaak wordt het nog de dag van ontvangst aan jou terug overgemaakt.

Houd er rekening mee dat Made by Mila retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als de sieraden in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Zonder vermelding van je volledige naam of ordernummer kunnen wij niet je retour snel verwerken zoals we zouden willen.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Vaak is 1 postzegel voldoende.

Retouren tijdens feestdagen

Uiteraard is het ontzettend leuk om Made by Mila als cadeau te doen, maar kan het zijn dat je vanwege de feestdagen graag buiten de retourperiode wenst te ruilen/retouren. Weet dat dit voor ons geen probleem is en je heel de maand december de tijd krijgt om retouren of te ruilen. Mocht het cadeau voor kerst zijn gekocht, dan kan je tot 15 januari ruilen of retouren. In het geval je voor een speciale gelegenheid een langere retourtermijn wenst, neem dan even contact met ons op en dan kunnen voor jou een uitzondering maken.

Kan ik een artikel omruilen?

Uiteraard! Dit is geen probleem. Neem vooral met ons even contact op via info@madebymila.nl 🙂

Scroll naar top