Verzenden & retourneren

Verzenden

Geen verzendkosten vanaf €9,95

Uit eigen ervaring weten we dat het niet fijn is om naast de bestelling ook nog verzendkosten te moeten betalen. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om geen verzendkosten in rekening te brengen boven de €9,95. Yeah!!

Wanneer kan je het pakketje verwachten?

Elke bestelling wordt met veel aandacht en liefde ingepakt. Je zult ervaren dat het echt een cadeautje is om uit te pakken. 🙂 Aangezien het inpakteam hier enige tijd mee bezig is, kan je ervan uitgaan dat je jouw bestelling ontvangt binnen 2 werkdagen na het plaatsen van jouw bestelling. Aangezien alle pakketjes met de brievenbuspost meegaan kan het zijn, vooral rond de feestdagen, dat de levertijd langer is dan dat je van ons gewend bent. Vooral tijdens de kerst duurt het iets langer voordat het pakketje onder de boom komt te liggen. Mocht  je jouw bestelling niet of niet op tijd hebben ontvangen, aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op via info@madebymila.nl. 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar uiteraard geen enkel probleem om deze te retourneren. 🙂 Bij Made by Mila heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen nadat je het het sieraad hebt ontvangen. Uiteraard ontvang je het aankoopbedrag terug.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur het artikel, bij voorkeur de sieraden goed ingepakt terug in een envelop en vermeld hierop jouw naam en ordernummer. Dit kan naar het volgende adres:

Made by Mila 

Hoefsmidstraat 41

3194 AA Hoogvliet

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op jouw (bank)rekening of Paypal account welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen, maar vaak wordt het nog de dag van ontvangst aan jou terug overgemaakt. 

Houd er rekening mee dat Made by Mila retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als de sieraden in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retournering voor eigen rekening. Vaak is 1 postzegel voldoende.

Retouren tijdens feestdagen

Uiteraard is het ontzettend leuk om Made by Mila als cadeau te doen, maar kan het zijn dat je anwege de feestdagen graag buiten de retourperiode wenst te ruilen/retouren. Weet dat dit voor ons geen probleem is en je heel de maand december de tijd krijgt om retouren of te ruilen. Mocht het cadeau voor kerst zijn gekocht, dan kan je tot 15 januari ruilen of retouren. In het geval je voor een speciale gelegenheid een langere retourtermijn wenst, neem dan even contact met ons op en dan kunnen voor jou een uitzondering maken.

Kan ik een artikel omruilen?

Uiteraard! Dit is geen probleem. Neem vooral met ons even contact op via info@madebymila.nl 🙂

0/5 (0 Reviews)
Sluit Menu
×

Winkelmand