initial ketting mama sieraden

5x mama sieraden voor jezelf of als cadeautje!

Als je moeder bent of wordt dan is dit super speciaal. Er is niets belangrijkers dan die kleine die je op de wereld hebt gezet en grote kans dat je dus ook koopt wat met jouw kleine te maken heeft. Mama sieraden zijn hier een het beste voorbeeld van! Een sieraad wat in het teken staat van jouw baby of kindje. Mama sieraden komen in verschillende vormen en maten en wij hebben onze leukste items verzameld. Leuk voor jezelf maar door de zachte prijzen ook erg leuk om cadeau te geven!

De mama sieraden van Made by Mila

Allereerst hebben we onze initial lijn. Een gouden, zilveren of initial letter van je dochter of zoon om elke dag met je mee te dragen. Het perfecte mama sieraad!

armbandje initialen

Initial armbandje €19,95

Kies jouw kleur bandje en de kleur initialen die je wilt. Zowel zilveren, rose gouden of gouden initials zijn aanwezig. Uiteraard is er keuze uit alle letters en je kunt hem combineren met een hartje of sterretje. Er is keuze uit meer dan 10 verschillende bandjes dus ook hier geen gebrek aan keuze. Het initial armbandje is verstelbaar en past dus om elke pols. En het leuke is dat als je bandje niet meer mooi is na een tijdje dat je initialen terug kunt sturen en dan knopen we weer een nieuw armbandje voor je!

Made by Mila | 5x mama sieraden voor jezelf of als cadeautje! 1

Naamarmbandje met kralen en hartje €9,95
Ben je op zoek naar een speelsere variant of een cadeautje voor minder dan €10,-? Dan hebben we het kralenarmbandje voor je! Met hoogwaardige kraaltjes maken we dit armbandje natuurlijk ook helemaal persoonlijk. De bandjes zijn net als bij het initial armbandje gemaakt van satijndraad waardoor het ook heel geschikt is voor kindjes. Dus niet alleen een leuk mama sieraad maar ook erg leuk als kraamcadeautje.

Maar ook klassieke mama sieraden hebben we in het assortiment. Wat dacht je van een ketting met een hartje die wel of niet gegraveerd kan worden na aanschaf. Of een armbandje met een hartje. Of misschien wil je de kersverse moeder wel veel geluk wensen met een armbandje met een klavertje vier of een ketting met een initial

Genoeg ideeën dus om de kersverse moeder te verrassen met een mooi cadeau of jezelf natuurlijk, of je nu wel of geen moeder bent geworden 🙂 Maar ook als cadeau voor moederdag of gewoon als verjaardagscadeau de perfecte mama sieraden en originele oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *